Convert Clear

България на живо Подкаст

петък, 15 ноември 2013 г.

Лъжа на мин. Цветлин Йовчев разобличена в кадри

Разобличение в кадри на лъжата на мин. Цветлин Йовчев, че МВР не е записвало лични данни на протестиращи.

Йовчев: Полицията не е превишила правата си на протестите. Той отрече информацията, че е била събирана информация за хората, които протестират: ВИДЕО
"В тази връзка, категорично - нито сме събирали, нито събираме, нито ще събираме информация за хората, които протестират. Напротив. Аз лично ще дам всичко от себе си за правото на всеки да излезе да протестира за своите права и за това нещо да се промени в тази държава”

Ето и мой видео запис от протеста на 13 ноември, в който ясно се вижда от 41мин. 30 сек. как полицията ЗАПИСВА лични данни на протестиращи и ги заплашва с арест, за това, че отказват да им бъдат записани данните от служители на МВР:
След като изгледахте кадрите и видяхте, че данни се записват ежедневно. Това означава ли, че министър Йовчев няма власт над министерството си и негови подчинени служители извършват нарушения на разпоредбите му? Ако е така, това е поредното доказателство, че държавата е в тотален хаос и центровете за управление не са намират в креслата на министрите, които ги оглавяват.

Втората лъжа на министър Цветлин Йовчев е, че полицията е предотвратила ПОГРОМ над парламента. Това е лъжа, тъй като протестиращите, които премахнаха загражденията на 12 ноември застанаха с вдигнати ръце пред кордоните на полицията с призив "Без насилие".Също така дори ЕДНО стъкло на парламента не беше счупено.
Вижте на тази връзка вечерните кадри от премахването на загражденията: 12ти ноември 
Краката на лъжата са къси. Пределно ясно е, че това правителство няма да остане още дълго на власт, но достойнството, с което ще си отидат сегашните управляващи окончателно погубено!

#ДАНСwithme #occupySU

3 коментара:

  1. Иво, много е важно твоята информация от първо лице да бъде разпространена максимално!

    Можеш ли да пишеш на редакцията на "Дневник" и да им пратиш доказателствата ти? Те можат да направят вероятно официално допитване или да придвижат напред нещата! (Може и на други медии, разбира се!)

    България все повече се доближава до диктатура и нещата излизат извън контрол. Орешарски и неговата клика създават някаква изкуствена реалност и я прожектират в цяла България. :-(

    155 дни протести показват, че не само са нагли, но и смятат да задържат властта на всяка цена, дори и с полицейщина, лъжи и манипулации!

    ОтговорИзтриване
  2. По какво е пределно ясно, че това правителство няма да остане още дълго на власт? На мен ми се струва, че ще си изкарат целия мандат. А вие си протестирайте, на тях не им пречите. Пречите на хората, които се опитват да си вършат работа и да си живеят живота както могат...

    ОтговорИзтриване
  3. Да пречим на мишките, да мишкуват !

    ОтговорИзтриване