Convert Clear

България на живо Подкаст

понеделник, 15 април 2019 г.

Годишна програма на Специализирания общински приватизационен фонд през 2019 (+отчет 2018)

Преди един месец, заедно с Марта Георгиева и Войслав Тодоров внесохме доклад за промяна на правилника на общинския съвет, така че всички проекто-доклади да са публични за гражданите по същото време, когато стават видими за общинските съветници. Друга промяна е публикуване на това кой как е гласувал. Разбира се, този доклад още не е качен на сайта на общината за обществена консултация.

Независимо от това, важни документи, които предстоят да бъдат гласувани от Столичния общински съвет трябва да бъдат публично достъпни, преди да бъдат гласувани. Само така гражданите ще са информирани своевременно, когато все още могат да бъдат правени промени в тези доклади по време на разглеждането им в различните комисии. За съжаление, мястото на което тези доклади стават публични остава моя блог, а не сайта на столична община. Така беше за бюджет 2019, така уви трябва да бъде и за двата най-важни доклада на  СОПФ:

Отчет за дейността на Специализирания общински приватизационен фонд за 2018

Годишна програма на Специализирания общински приватизационен фонд през 2019

Сваляйте ги, споделяйте този пост, така че повече граждани да бъдат информирани какво предстои да се гласува този четвъртък на редовното заседание на СОС.





Няма коментари:

Публикуване на коментар