Convert Clear

България на живо Подкаст

събота, 16 ноември 2013 г.

За да не властва лъжата, неуморно трябва да се показва истината


Забелязал съм, че у нас думите нямат много стойност. За съжаление това е така поради абсурдите, лъжите, гнусните манипулации от страна на политици, държавници и тенденциозни медии.
Силата на снимката е в това, че тежи настина повече от стои думи. Оставям всеки сам да прецени думите на Местан и Станишев от трибуната на днешния митинг, че пред тях има 60 000 души. Щеше да е смешно ако не беше жалко.
Всяка лъжа ще бъде опровергавана с истината и НЯМА да се уморим, защото НЯМА по-силно, мотивиращо и истинско нещо от това да си от страната на доброто.

горна снимка: www.kamerite.bg;

Снимки: Георги Палпурин
#ДАНСwithme #occupySU #Bulgaria #DANSwithme

7 коментара:

  1. да не забравяме, че мвр-то твърдеше, че са били 2000 а сега сигурно ще са над 100 хиляди цигани и комунисти

    ОтговорИзтриване
  2. Срам ме е като гледам само. Жалки са. Сигурно повечето от тях не могат да прочетат какво пише на плакатите. И едва ли могат да посочат двама министри. Жалки са..

    ОтговорИзтриване
  3. е как..казаха 70 хил. човека...:D
    Истината...Истината е съвсем различна, събрана в няколко автобуса, платени кафета и едно промито робско съзнание.
    Търпи робе! Търпи! Прекланяй главица!
    Обречени сме да повтаряме историята си. И децата ни ще продължават да я повтарят. Защо ли? - ще попиташ, приятелю... Защото спряхме да се учим, защото вече не знаем как да търсим истината. Защото думи като чест, дълг и достойнство вече не значат нищо.
    ПЛАЧИ, БЪЛГАРИЙО!
    За тебе те умираха... Умираха на Шипка и Батак, умираха на Сливница и Дойран. Плачи така, както не си плакала никога досега.
    ПЛАЧИ, БЪЛГАРИЙО! За тебе те умираха... Защото утре може и да ги забравим. Да ги намерим изхвърлени от учебниците, от програмите и от историята си...
    Защото сега е страшно.
    Защото сега всичко опира до една безплатна екскурзия до столицата, парче пица и едно турско кафе.
    Не са виновни хората. Гладът е лош съветник, немотията също. Но децата ни не се раждат вече българчета и няма нищо по - страшно от това. Училищата са празни, селата са пълни с призраци и хората са толкова жестоки, че с "чудесно наслаждение... се преследват един друг и да развалят един другиму работата"...
    ПЛАЧИ, БЪЛГАРИЙО! Плачи за автобусите на заблудените, използваните и обруганите. Вървим към гражданска война. Бавно, но сигурно. Някои хора толкова да се самозабравили, че не си дават сметка, какви биха били последиците от това. Да изправиш брата срещу брат. Не е нормално да искаш да запазиш властта, която ти е дадена "от народа" с цената на всичко. С цената на неговата кръв, оплискала площадите и неговите сълзи.
    ПЛАЧИ, БЪЛГАРИЙО! Плачи за прокудените, за тези дето те напуснаха, а сърцата им бият в българските ритми и очите им бленуват красотата ти. Плачи за всички нас, защото на нас сълзи вече не ни останаха...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. dianjelly - как се казваш. Много силни думи, за съжаление са верни. Искам да копирам това което си написал, а не искам да го крада.

      Изтриване
    2. https://www.facebook.com/dianjelly - ДИана Димитрова. Благодаря за разбирането...

      Изтриване
  4. БСП-Бързо скрии парите, Дпс- Дръпни първи спусъка/ по долитащите пари от Европа/ Атака, Атака и пак в Батака!!!

    ОтговорИзтриване