Convert Clear

България на живо Подкаст

четвъртък, 24 април 2014 г.

Отчет за даренията на страницата ми и благодарствено селфи :)

Този пост е нещо като отчет, но е по-скоро изразяване на благодарност към няколко човека, благодарение на които успях да подобря техническото качество на излъчванията ми на живо.
В началото на ноември 2013 година се престраших да сложа бутон за дарения Paypal Donation в горния десен ъгъл на личната ми страница www.yvobojkov.com. В рамките на месеца и до края на годината получих общо 95 евро дарения. Понеже не съм питал хората, дали искат да им се появяват имената, само инициалите или псевдоним публикувам само инициалите на дарителите, както и получените от тях суми:
Х.С - 10 евро 03/11/13
С.Т. - 25 евро 12/11/13
М.Е. - 50 евро 18/11/13
Т.Б. - 10 евро 18/11/13
Общо - 95 евро
A.T - ми прати от САЩ калъв за айфон, така че той да може да бъде сложен на триножник и всякакъв друг вид стативи ( Klyp case на Manfrotto ) на стойност 30$, както и  iPhone 5 с изгорял процесор за части (ако ми се счупи екран или друго).

Благодарение на тези 95 евро успях да си купя:
1) външен микрофон за айфон на цена от 96 лв. (iRig mic от Almar BG)
2) втора външна батерия за захранване на мобилния ми модул за Интернет (т. нар. бисквитка на Макс Телеком) на цена 30 лв. с доставка (sw-box.com)
3) абонамента ми за мобилен високоскоростен и неограничен Интернет на Макс Телеком за два месеца (29.90 лв. на месец)

Други:
Ж.В. ми донесе от САЩ айфон 5S, където цената му е много по-ниска отколкото в БГ, като плюс това смали и с 30$ стойността му.
Паричната стойност на наградата "Валя Крушкина - журналистика за хората" за онлайн медия и блог от 500 лв. вложих в закупуването на айфон 5S

Това което правих, защото ми беше наистина интересно, се оказа достатъчно важно и оценено от българи, които си направиха труда и вложиха усилието да отделят част от лично изработените им доходи и ги споделиха с мен. Този жест няма нужда да е с финансово изражение и по същия начин се чувствах и когато някой просто решаваше да сподели с мен, че ми благодари за усилието и ми пожелава да продължа в този дух. Но за съжаление предметите струват пари и тези събрани от даренията ми позволиха да си подобря екипировката за предаване на живо.
Приятелски поздрав от мен за всички и продължаваме!
Иво

1 коментар:

  1. Бъдете много внимателен и предпазлив! Да не вземете най- накрая да се пропиете с толкова много пари в джоба!

    ОтговорИзтриване