понеделник, 19 октомври 2015 г.

ГЛАСУВАЙ за МОДЕРНА СОФИЯ

Казвам се Иво Божков.

През 91ва, като стотици хиляди други българи, родителите ми напуснаха България, за да ми осигурят по-добро бъдеще и да ми отворят един по-широк хоризонт към света, хората и тяхната култура. Изучих се в Тунис, Канада и Франция, но точно преди 10 години реших да се завърна в България, защото тук е мястото, което усещам свое и обичам и където искам да оставя следа. От тогава последователно участвам в политически каузи като активен гражданин.
Продължавам напред и не се примирявам. Вярвам, че промяна може да има, че тя е възможна и за това се кандидатирам за общински съветник в София.

Аз обичам София и искам да живея в архитектурно естетичен, сигурен и динамичен зелен град, който поставя човека в центъра на всички усилия и се развива в пълна хармония с природата, за да може здравето и качеството на живот да растат.

Мечтая да живея в такъв град и ще се боря, защото съм модерен, динамичен, обичам хората, обичам природата и мога да го направя, не само защото вече съм го направил малко по-зелен като отглеждам домати на балкона си, а защото имам амбицията и волята тази модерна визия на София да се случи.

Можете да ме подкрепите като споделите това клипче и като гласувате на 25 октомври с 27 Реформаторски блок, преференция 8 в листата за общински съветници, която е една за цяла София.

Разбира се, купуването или продаването на гласове са престъпления.

 София! Искам да живея в модерен, сигурен, и зелен град, който поставя човека в центъра на всички усилия и който се раз...
Няма коментари:

Публикуване на коментар