Convert Clear

България на живо Подкаст

понеделник, 19 октомври 2015 г.

ГЛАСУВАЙ за МОДЕРНА СОФИЯ

Казвам се Иво Божков.

През 91ва, като стотици хиляди други българи, родителите ми напуснаха България, за да ми осигурят по-добро бъдеще и да ми отворят един по-широк хоризонт към света, хората и тяхната култура. Изучих се в Тунис, Канада и Франция, но точно преди 10 години реших да се завърна в България, защото тук е мястото, което усещам свое и обичам и където искам да оставя следа. От тогава последователно участвам в политически каузи като активен гражданин.
Продължавам напред и не се примирявам. Вярвам, че промяна може да има, че тя е възможна и за това се кандидатирам за общински съветник в София.

Аз обичам София и искам да живея в архитектурно естетичен, сигурен и динамичен зелен град, който поставя човека в центъра на всички усилия и се развива в пълна хармония с природата, за да може здравето и качеството на живот да растат.

Мечтая да живея в такъв град и ще се боря, защото съм модерен, динамичен, обичам хората, обичам природата и мога да го направя, не само защото вече съм го направил малко по-зелен като отглеждам домати на балкона си, а защото имам амбицията и волята тази модерна визия на София да се случи.

Можете да ме подкрепите като споделите това клипче и като гласувате на 25 октомври с 27 Реформаторски блок, преференция 8 в листата за общински съветници, която е една за цяла София.

Разбира се, купуването или продаването на гласове са престъпления.

 София! Искам да живея в модерен, сигурен, и зелен град, който поставя човека в центъра на всички усилия и който се раз...




Няма коментари:

Публикуване на коментар