Convert Clear

България на живо Подкаст

неделя, 3 ноември 2013 г.

"ЗA МАФИЯТА ОТКРИТО" - ексклузивно изллъчване на живо от 272 зала в окупирания СУ


На 3 ноември 2013 от 20.00 ч. ще можете да гледате на живо от 272 зала на окупирания Софийски университет Св. Климент Охридски дискусия на тема "За мафията открито" част I - мафия и медии.Специални гости на дискусията са журналистите Асен Йорданов и Атанас Чобанов от най-неудобния сайт: wwww.bivol.bg

Събитието ще се проведе в зала 272 от 20.00 до 22.00.
Ще започнем с класацията на Форбс "Най-влителните българи 2013", след което Атанас Чобанов ще представи презентация "МАФИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА СИ ИМАТ ИМЕНА"

Входът е само за студенти и специално поканени лица. За всички останали събитието ще се излъчи на живо в моя ю-стрийм канал "На Живо": http://www.ustream.tv/channel/najivo

Live streaming video by Ustream

Записът ще може да се гледа в ютюб канала: www.youtube.com/user/yvobojkov

За Асен Йорданов.
За Атанас Чобанов.
Прочетете повече за Биволъ.

                                                                      

17 коментара:

 1. Супер, направете го хората да могат да ви пишат по интернет и да дават предложения или да участват по някакъв начин в дискусията.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Два начина:
   1) в туитър на @yvobojkov
   2) в ustream канала има чат, в който може да се пише като се логнете чрез фейсбук профила ви, чрез отделна регистрация или анонимно.

   Изтриване
 2. Ако децата, които протестират нямат памет, то наставниците им трябва да знаят, че за 23 години само едно провителство обяви война на мафияата, това на Бойко Борисов. Имаше реални резултати. Мафиотите за първи път от 20 години разбраха, че нямат държава. Защо тогава той е сложен на първо место в плаката? Губите позиции с такова пристрастно отношение.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много правилно ,Анономен!!!Жалко ,че тук се говорят доста полуистини !!"Абсолютно прав"Ако децата, които протестират нямат памет, то наставниците им трябва да знаят, че за 23 години само едно провителство обяви война на мафияата, това на Бойко Борисов. Имаше реални резултати. Мафиотите за първи път от 20 години разбраха, че нямат държава. Защо тогава той е сложен на първо место в плаката? Губите позиции с такова пристрастно отношение"Да не всичко бе довършено но се започна и се брукна в кошера!!

   Изтриване
  2. "Бойко се борил срещу мафията!".Абе малоумните къде живяхте последните четири години бе,на тиквата в задника ли ? Егати порнографията сте,родителите ви умират от глад,децата ви се превръщат в отрепки,а вие благославяте една мръсна мутра и то от най-долните,този който обрича собственният си народ на мизерия!!!!!!!!!!! Проклинам ви ,вас и целият ви род Искариотски!

   Изтриване
 3. Много изпростяват. То със съветници като Чобанов, друго не може да се случи.

  ОтговорИзтриване
 4. Прекото предаване спря точно когато обявяваха предстоящите две части. Дали мога да попитам какво точно заяви момчето, какво предстои?

  Изключително съм благодарен за това предаване на живо!!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Защо на плаката са пропуснали Костов? Мирише ми на Реаниматориииии.....

  ОтговорИзтриване
 6. Ще можеш ли да качиш записа? Благодаря!

  ОтговорИзтриване
 7. Изложихте се много и ще прецакате протеста ОТНОВО с това антиГЕРБ говорене. Нарочно ли го правите?

  ОтговорИзтриване
 8. Поканете за лектор и Петър Клисаров или поне прочетете книгите му "Игрите на властта - да правиш бизнес в България"

  ОтговорИзтриване
 9. Б.Б. и Доган са на плаката. Станишев къде е? Костов?

  ОтговорИзтриване
 10. Какви журналисти са този Чобанов и Асен Йорданов?!? Жената на Асен Йорданов има ПР-агенция, която обслужва определени поръчки. А някои им се кланят даже. Поръчкови псевдо-журналистчета.

  ОтговорИзтриване
 11. Опорочавате протеста на студентите! Как не ви е срам да се намесвате? Сега комунягите ще имат солидна основа да обявяват студентите за подкупени и какви ли не! Направо не мога да повярвам, че са ви допуснали. Ужас! Срам! Позор!

  ОтговорИзтриване
 12. Аха, чак сега ми стана ясно кого обслужва тази класация на Форбс...

  ОтговорИзтриване
 13. Защо на снимката не виждам онзи измамник Иво Прокопиев? Ами къде е Иван Костов? Ами другите!?

  ОтговорИзтриване