Convert Clear

България на живо Подкаст

неделя, 13 октомври 2019 г.

Подкрепете кампанията ми за общински съветник с дарение или с глас

Обръщам се към всички български избиратели за подкрепа за кампанията ми за общински съветник. Можете да го направите като дарите (вижте в края на текста) или като гласувате с бюлетина 66 и преференция 106 на 27-ми октомври. Както винаги, ще отчета всяко дарение на страницата ми.

Изключително важно за мен е да запазя независимостта си. Тя, заедно с вашето доверие, ме прави най-силен. Ще финансирам кампанията си за реклама и отпечатване на брошури единствено със собствени средства и с вашите дарения. Знаете, фейсбук ограничава видимостта, за това споделянето с вашите приятели на публикациите ми е равностойно на дарение. Благодаря ви!
"Животът е сумата на всички твои избори" - Албер Камю
Доверието в човек, който е решил да се бори за по-добра и справедлива среда за живеене, е резултатът от трудните избори, които прави, когато бъде избран и влезе в играта. Аз влязох в играта и устоях на различните форми на натиск, които се прилагат към независимите и свободни хора като мен - ухажване от силните на деня и властта, пари под масата за промяна на поведение и натиск от най-високо равнище за промяна на гласуване по даден доклад. Не направих компримис нито веднъж, устоях и останах опозиция в изминалия СОС.

За всеки избор който правих през изминалия мандат, и ако ми гласувате отново доверие с преференция 106 ще продължавам да правя и следващия, имам една основна мотивация - да мога вечер да заспивам спокойно, знаейки, че съм постъпил достойно. 

Ето и различните начини за дарение. Задължително е да изпишете вашето ЕГН и адрес.
Анонимните дарения и даренията от фирми са забранени. Единствено български граждани с избирателни прави могат да даряват. Благодаря отново за всеки, който предостави помощ под която и да е форма - дарение, споделяне и глас.Месечно дарение


Описание Сума
Дарение за Иво Божков BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

По банков превод:
IBAN: BG60STSA93000025151789
BIC/SWIFT: STSABGSFНяма коментари:

Публикуване на коментар