Convert Clear

България на живо Подкаст

събота, 12 октомври 2019 г.

Иво Божков за общински съветник с бюлетина 66, преференция 106

Обичам 💙София. От 4 години се боря за въвеждане на прозрачност - най-сигурният начин да се разобличат и спрат кражбите в столична община. Вашето доверие и подкрепа са важни, за да продължа да го правя.
Много често се питам - как мога да променя София и България към по-добро? Единственият отговор, до който съм стигал е, че това е възможно чрез личния пример и действие. Когато не си доволен от нещо - действаш и го променяш. Защото както домът ни, така и обществената среда около нас, е резултат от съвкупността на добрите дела и усилията на всеки един от нас.
В столичен общински съвет съм единственият съветник, който на сайта си www.yvobojkov.com, показва какво означава пълната прозрачност, за която се боря - публикувам с обяснение всяко едно мое гласуване и излъчвам на живо всяко заседание. 70-те ми изказвания в СОС може да видите в ютюб канала ми, във фейсбук страницата ми и са излъчени в рубриката "София на живо" на предаването ми "България на живо", всяка сряда от 22ч. по телевизия Евроком.
Никое обещание за бъдещето няма стойността от избор и поведение в миналото. Единствената гаранция за това колко струва един човек, който се занимава с политика са изборите му под натиска, когато влезе в играта. Аз влязах в играта и устоях на различните форми на натиск, които се прилагат към независимите и свободни хора като мен - ухажване от силните на деня и властта, пари под масата за променя на поведение и натиск от най-високо равнище за променя на гласуване по даден доклад. Не направих компримис нито веднъж, устоях и останах опозиция в СОС.
За всеки избор който правих през изминалия мандат, и ако ми гласувате отново доверие с преференция 106 ще продължавам да правя и следващия, имам една основна мотивация - да мога вечер да заспивам спокойно, знаейки, че съм постъпил достойно.Няма коментари:

Публикуване на коментар