Convert Clear

България на живо Подкаст

неделя, 17 март 2019 г.

Трейс срещу Иво Божков - кого ще подкрепиш? (обновена)

Обновено: За 24ч се мобилизираха толкова много хора чрез споделяне на поста ми, че той доведе до поне 240 дарения на обща стойност близо 10k лв! Това ми вдъхна нужното спокойствие и сила спрямо гиганта, който е решил да ме мачка. Моля ви недейте да пращате повече дарения. Вече знам, че не съм сам в тази борба и мога да разчитам на помощ. Срещу такива врагове единствения начин да оцелееш е взаимопощта на голям брой хора. Има надежда и светлина в тунела, винаги съм го вярвал, но сега по-ясно я виждам. Условието на тази надежда е солидарността
Ще публикувам инициалите и сумите на всички дарители. Повтарям следното:
След като спечеля това абсурдно дело и задължа разходите по него да ми бъдат върнати от Трейс, ще даря обратно всички получени от вас пари, за важна кауза свързана с бъдещето на България - децата. Благодаря ви 🙏


Фронталната ми борба срещу корупцията и разхищението на данъците ни нямаше как да мине без последствия. Свободното ми изразяване на мнение и критики, както и конкретни действия свързани с качеството на изпълнение на обекти на фирма Трейс, ми доведоха показно дело с иск за 117 000 лева. Абсурдният претекст е, че съм им бил свалил акциите с 1.4 милиона лева чрез мой фейсбук статус. Разказ с подробности на линка в края на този пост.

Качествената защита за съжаление не е безплатна, за това се обръщам към всички свободни граждани, за да потърся символична малка финансова подкрепа от максимален брой хора. След като спечеля това абсурдно дело и задължа разходите по него да ми бъдат върнати, ще даря обратно всички получени от вас пари, за важна кауза свързана с бъдещето на България - децата.
Как можете да го направите? (Обновено: Благодаря на всички дарили за тази кауза - събрахме повече от нужните средства!)
Ако нямате тази възможност, то моралната подкрепа ми е също толкова важна - просто споделете този пост!
Ще публикувам инициалите на дарителите, заедно с дарената сума, така че да има пълна прозрачност.
Тези, които могат само по банкова сметка:
IBAN: BG60STSA93000025151789
BIC/SWIFT: STSABGSF

Опит ли е да се смаже един граждански журналист и общински съветник, който дава публичност на проблемите и нередностите с обществените поръчки в София и България?
Мултимилионната пътно-строителна фирма, спечелила от 2014 г. най-много обществени поръчки в София (над 62 милиона лева!) и изпълнител между 2007 и 2017 г. в национален план на над 100 поръчки за почти един милиард лева! Абсурдно е такъв гигант да се занимава с мен, а причините да го прави оставям на ваша преценка.

Подробности можете да прочетете като натиснете ТУК.

#Корупцията е реалност, срещу която трябва да бъдем единни. Не съм спирал, и няма да спра, да давам гласност на проблемите, които виждам и с които не мога да се примиря. Надявам се, да не съм сам.



Не пропускайте да се абонирате за Youtube канала ми с всичките ми изказвания. 

7 коментара:

  1. Браво, Иво! С теб сме! Моля, търси подкрепа и занапред, т.к. понякога единствения начин да се борим срещу безобразията е да подкрепяме борещите се! Кураж!

    ОтговорИзтриване
  2. Подкрепих те с дарение и от мен. После видях ъпдейта от горе, но нека да имаш. Ще ги смачкаш на делото!

    ОтговорИзтриване
  3. БРАВО, с тебе съм всякак си - и сигнал подготвям да подам, сега диря как?!? :) УСПЕХ!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря, че правите това, което правите. Важно е за всички. Успех!

    ОтговорИзтриване